THE BIAS RE-CUT - HEAL'S

 

The Bias Re-Cut - Heal’s, is a site specific installation at the Heal’s department store on Tottenham Court Road. Repurposing the column dresses and surplus fabric from The Bias, Boon & Baum dressed the facade of the historic department store on one of London’s busiest streets.  The Art Deco building and the bustling Tottenham Court Road were camped up, questioning where art work could be shown and interacted with. Incorporating a pop-up studio in the Heal's shop window, they performed and made garments and accessories from the repurposed fabric. These were made to order, with the profits being donated to Say It Loud Club, a charity supporting LGBTQ+ refugees and asylum seekers in the UK.

Group Show:

Heal's X Slade at Mansard Gallery -

London Design Festival

 

Heal’s, London (2019)

© Boon & Baum